the GENERATORS

 

Twente heeft moeite om studenten en andere talentvolle mensen aan te trekken en vast te houden. Het generators-project biedt een platform aan initiatieven gericht op creatieve technologie, gaming en dancecultuur. Deze initiatieven blijven nu nog onder de radar maar kunnen veel betekenen voor de regio. Ze zijn belangrijke drivers voor de ontwikkeling van de samenleving en hun impact wordt groter als er meer interactie is tussen initiatieven en organisaties. Het project richt zich op de organisatie van events in Enschede, Hengelo en Almelo om dancecultuur en creatieve technologie en het netwerk van GOGBOT te verstevigen. Door elkaars netwerk te gebruiken en events te bezoeken worden banden verstevigd en krijgt het netwerk een duurzaam karakter, dat geborgd wordt in een overlegstructuur: het generators-overleg.

 

The Generators is een initiatief van PLANETART Medialab en nieuw platform dat met ingang van september 2018 tijdens GOGBOT en tijdens diverse events bij de deelnemers wordt ontwikkeld.

Sinds de lancering van The GENERATORS tijdens GOGBOT 2018 is in samenwerking met Tetem de ontwikkeling van het project opgepakt, voor alle info kijk op de website van Tetem:  Generators-Tetem

 

meer generators>>