PLANETART TV #1

Live in SPACEBAR of te volgen via planetart.nl/livestream

 

PLANETART kondigt vol trots een nieuw hoofdstuk aan in de reis naar werelddominantie: onze hoogsteigenzinnige live TV kunstpropaganda talkshow!

 

VOL = VOL. Reserveer een gratis ticket om verzekerd te zijn van toegang tot de SPACEBAR: planetart.stager.nl/web/tickets

________

Programma:

20:00 uur | onthulling Weg uit Enschede (met burgemeester Roelof Bleker)

Inloop op het Stationsplein. Burgemeester Roelof Bleker onthult Weg uit Enschede, een nieuw interactief kunstwerk van Jelle de Graaf (i.s.m. 100%FAT). Het werk is een eerbetoon aan schrijver Jan Cremer, en zijn Harley Davidson motor uit 1942, het model dat de cover siert van de roman Ik, Jan Cremer.

20:30 uur | start PLANETART TV, live met publiek vanuit SPACEBAR!

– Wethouder cultuur Jeroen Diepemaat en Beleidsadviseur cultuur Marleen van Houts gaan dieper in op de leidende rol van Enschede op het gebied van talentontwikkeling en creatieve broedplaatsen.

 

– Berucht kunstenaar Arno Coenen deelt smakelijke verhalen uit zijn loopbaan.

 

– Schrijver en criticus Josephine Bosma gaat dieper in op het onderzoeksthema GOGBOT 2022.

 

– PLANETART-directeur Kees de Groot doet zijn grootste ambities tot nu toe uit de doeken.

 

– De nieuwe nachtburgemeester van Enschede wordt gehuldigd door burgemeester Roelof Bleker!

 

Presentatie in handen van de bevlogen Martijn van Hese.

_________

PLANETART TV zet de spotlight op de organisaties en mensen die Twente zo’n krachtige stem geven op het gebied van creatief ondernemerschap, talentontwikkeling en innovatie. Adapt or die!

 

Je bent verzekerd van een knallend avondvullend live-programma met markante kunstenaars, politieke notabelen, een flitsende presentator en diepzinnige onthullingen. We beloven publieke tranen, sappige roddels en een openhartig kijkje in de keuken van de meest vooruitstrevende creatieve broedplaats van Twente Nederland de wereld het universum.

 

Kijk mee online, of kom vroeg en maak het live mee in de SPACEBAR!

Minder weergeven

 

Date

Mar 04 2022
Expired!

Time

20:00 - 22:00